Sekso Lėlė TPE 158cm Siliocne Lėlės viso Dydžio Seksualus Grožio Makšties Analinis tikros Meilės Lėlė Krūties Tikroviška Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams Masturb

0 ★
(0)

€1.16

Sandėlyje
Žymos:

sekso lėlė tpe, lėlės vyrams malonumą, blawjob, blowup meilės lėlės vyrams, raumenų, lytis dools vyrams

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: s8538

Produkto Aprašymas

Produkto Atsisakymas: 1. Spalva gauto produkto, gali šiek tiek skirtis dėl tokių veiksnių kaip apželdinimo ir nuotraukų apdorojimo produktų marketingo nuotraukas."Real shot "ekranas" aprašymas priklauso nuotraukas be jokio gražinimo ir yra realus šūvio produkto.

2. Jei klientas nėra patenkintas produktą, jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai.Nereikia išpakuoti paketą.Jei produktas yra išpakuoti arba naudojami ne grįžti palaikoma.

Prašome priimti minėtas pareiškimas, prieš priimant pirkimo.Jei yra pirkimo elgesys, mes priimti minėtas pareiškimas, pagal nutylėjimą, ir mes atsisakyti imtis jokios atsakomybės už bet kokius ginčus netinkama versija prekių ar kenksminga blogų atsiliepimų.

Produkto Aprašymas:

Sekso žaislai, suteikti jums su funkcijomis ir paslaugomis sutuoktinio arba sutuoktinio ar partnerio ir pateikti visus džiaugsmus jus į savo miegamąjį.Jūsų sutuoktinis ar partneris, kartais negali patenkinti jus, kai jūs norite imtis veiksmų, miegamasis.Taigi,geriausias sprendimas yra naudoti silikono lėlės.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors užklausą, siekiant užtikrinti, kad jums bus gauti tinkamą ir svajonių lėlės.Ačiū!

PAGRINDINĖS SAVYBĖS:

1:Medicinos TPE, minkšta liesti ir jausmas beveik kaip realus.

2:Daro jos gali kilti bet kokioje padėtyje, kaip tikra moteris.

3:Visos sekso lėlės ateina su 3 skylutėmis (išangę, makšties, burnos) savo galutinio sekso malonumą.

4:Lėlės: Mūsų produkto vadovas, apatinę kūno dalį, lytinius organus, rankas, kojas, yra kieto silikono struktūros, kitos dalys yra pripučiami, nustatyti pripučiami burną ir išleidimo angos, naudoti mažiausio tūrio gali būti renkami.

5:Privatumas Garantuotas,kad Jūsų privatumas yra itin svarbus ir mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo.

6:Mes pažadų: produktas jums gauti yra tas pats kaip lėlė nekilnojamojo kulka ekrano nuotrauką, prašome kreiptis į nekilnojamojo kulka ekrano nuotrauką.

7.Dydis rankinis matavimas, gali būti kelių centimetrų paklaida, priklauso normalus reiškinys.

8.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Nekilnojamojo kulka ekranas:

Pastaba: Pleistras Komplektas-B, kuri turi būti perkama su sekso lėlė.Pleistras kit-C, kad tiesiogiai.

Apie Gaminį: Visi produktai yra 100% visiškai naujos, gyvybingos ir atidžiai tikrinamas prieš išsiunčiant.Visi produktai yra pagaminti iš Medicininio klasės medžiagos, 100% saugumo, nekenksmingas kūnui, PRIEŽIŪRĄ IR ŠVARĄ: Jūsų lėlės turi būti valomi kiekvieną kartą naudoti,švelnios dušo putos.Prašome išlaikyti galvą toli nuo vandens.Kai oda tampa lipnus, prašome švarus, vonia milteliai.Sausas ir naudoti kūdikių miltelių, kad jos sklandžiai.Prašome sausu rankšluosčiu po valymo ir taikyti kūdikių miltelių.Nenaudokite plaukų džiovintuvas.Naudokite švelnų šampūną plauti plaukus ir leiskite jai išdžiūti natūraliai.Pasiūlymas: prašome įdėti į drabužius lėlės palaikyti švarą.Apie Logistiką: 1.Mes bus išsiųsti užsakymą per 7 darbo dienas.

2.Tranzito Laikas:15 -25 dienas(pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų,pubilc atostogų ir pan.Jei užsakymo dosen ' t recevied m. paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis. )

3.Įpakavimas:Pagal carton

Ką daryti, jei atitinka produkto problemą?Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčų bus, mes manome, communiocation yra daug geriau, nei ginčų.

Papildoma Informacija

Elemento Tipas: Sekso Lėlės

Prekės Pavadinimas: T-paslaptis

Kilmės: Žemyninė Kinija

(0) Klientų Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai