Twinbox Mokyklos Mause Trinkelėmis Seksualus Big Ass Naked Girl Anime Pelės Kilimėlis Mažų Žaidimų Kompiuterio Stalas Kilimėlis Kompiuterio Priedai Klaviatūros Kilimėlis

5 ★
(1)

€3.36   €2.35

Sandėlyje
Žymos:

mokyklos mause padas

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: s52566

Produkto Aprašymas

Mieli draugai, esu pagerbtas apsilankyti mūsų parduotuvėje.Jei jums patinka mūsų gaminiai, bet nori didesnių pelės mygtukai arba naudoti jį kiliminė danga, kilimėliai,padėkliukai,ir tt, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai.Mūsų pelės padas palaiko, pagaminti pagal užsakymą, pelės kilimėliai bet sizeand nuotraukas.

Pelės padas Savybės:

1.Non-slip Dizainas atgal:Sunkiųjų natūralios gumos pagrindas gali tvirtai suimkite darbalaukio užkirsti kelią pelę ir klaviatūrą, stumdomas ar juda, o jį naudoti.

2.Patvarus Gumos,Sulankstomas Dizainas:Mūsų kilimėlis sukurtas su superfine pluošto tinklelio medžiagos ir didelis elastingumas natūralaus kaučiuko,lengvai sulankstoma, be sulankstyti ženklai.

3.Galima skalbti dizaino neblunka:atsparus Vandeniui danga gali veiksmingai apsauganti nuo išsiliejusio skysčio ar kitų nelaimingų atsitikimų.Lengva valyti.

4.Aplinkos Medžiaga:Pagaminti iš aplinkai medžiaga su ROHS sertifikatas, siekiant užtikrinti saugumą.Tai yra aplinkos, netoksiškas ir saugus naudoti.

5.Super švelnus paviršius: lygus paviršius, tiksli navigacija, ir optimizuoti savo žaidimų patirtis, ir geriausias atsakas kartus.

Skelbimas:

1. Atkreipkite dėmesį, kad dėl įtakos šviesos ir ekraną, šiek tiek spalvų skirtumas yra priimtinas.

2. Pelės padas nebus spausdinami, kol temperatūra viršyja 200 laipsnių.Kvapas gumos gavau tik bus šiek tiek didesnis, ir jis nebus skonį keletą dienų, kietas ir vėdinamoje vietoje.

Papildoma Informacija

Funkcija 1: žaidimų kilimėlis

Produktų Statusas: SANDĖLYJE

Pakuotė: Taip

4 funkcija: Animacinių Filmų Pelės Mygtukai

Medžiaga: Guma, Natūrali guma

Modelio Numeris: s

Stilius: Neslidžia

2 funkcija: biuras pelės mygtukai

Dydis: 250*290*2mm

Prekės Pavadinimas: JTC, OUIO

Kilmės: Žemyninė Kinija

3 funkcija: mielas pelės mygtukai

Funkcija 5: anime pelės mygtukai

(1) Klientų Atsiliepimai

  1. Anonymous 2023-01-04

    Nuostabi, informacijos spausdinimas yra cool, man patiko ji labai daug, jie ateina be cenzūros

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai