Greitas Orgazmas G Spot Piršto Vibratorius, Sekso Žaislai Moterims, Antgalis Klitorio Stimuliatorius Dildo, Vibratoriai Vaginos Massager Suaugusiųjų Moterų

5 ★
(2)

€18.49   €12.02

Sandėlyje
Žymos:

greitas orgazmas g spot piršto vibratorius, sekso žaislai, vibratorius, žaislai, vibruojantys kamuoliukai moterims su app, vyrų masterbator vyrams, ŽAISLAS

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: s9490

Produkto Aprašymas

Greitas Orgazmas G Spot Piršto Vibratorius, Sekso Žaislai Moterims, Antgalis klitorio stimuliatorius dildo, Vibratoriai Vaginos Massager Suaugusiųjų Moterų

【8 Sekundes Orgazmas】 2cm ilgai galvos ir 30 laipsnių arka, projektavimo, ZD009 puikiai dera gylis ir struktūra makštį, kad jums padėti tiksliai stimuliuoti jūsų G-spot ir iššūkis jums pasiekti orgazmą per 8 sekundes!

【Visą gyvenimą trunkančio Sekso Partnerį】vidutinis makšties dydis yra 21-28 mm pločio.ZD009 galvos skersmuo 20mm.Pradedantiesiems arba pažengusiems vartotojams suaugusiųjų žaislai, GM09 bus jums gerai. 10 skirtingų vibracijos režimus ir dažnius, nuo silpnos iki stiprios, tiek pradedantiesiems, ir patyrusiems vartotojams.

【4-in-1 Vibratorius ir Kūno-saugi Medžiaga,】 ZD009 taip pat gali būti klitorio vibratorius, spenelių stimuliatorius, analinis kaištis, arba visus jautrius kūno vietas.Pagaminti iš medicininės kokybės silikono, netoksiškas, bekvapis ir hipoalergicznych, nekenksmingas žmogaus organizmui ir sklandžiai, kaip tikra oda, tai taip pat super tylus ir diskretiškas!Garsas tai G-taško vibratorius bus ne didesnė kaip 38 decibelai.

【Vandeniui ir USB Įkrovimo】viso kūno atsparus vandeniui, galite naudoti šį vibratorius vonia, dušas, sūkurinė vonia ar bet KUR savo nuotykius gali užtrukti.USB įkrovimo yra patogu ir greita.Su įkrovimo laikas 2 valandomis, teikiančios 4 valandas, jums niekada nerimauti bėga olf galia.

【Diskretiška Pakuotė】 24 Valandų profesionalus aptarnavimas po pardavimo.Pease jauskitės laisvai susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti mūsų produktas!

Papildoma Informacija

Dydis: Shows in picture

4 funkcija: Cilt gyvis vibratorius

Funkcija 7: Erotinių prekių

Seksualinio Pobūdžio: No

Sertifikavimo: CE

Prekių Kokybės Certificatio: ce

Parduotuvė tipas: Sekso Parduotuvė

Elemento Tipas: Vibratorius Moterims

Funkcija 8: sekso mašina

Funkcija 1: vibratorius moteris

Tipas: G-Spot

Prekių Kokybės Sertifikavimo: 3C

Prekės Pavadinimas: sseqqi

Kilmės: Žemyninė Kinija, KN(Kilmės)

Medžiaga: Silikono

3 funkcija: žaislai suaugusiems 18

Funkcija 10: Klitorio gyvis

Funkcija 5: G-Taško Vibratorius

Funkcija 9: vibratoriai moterims klitoris galingas

Funkcija 6: Klitorio Stimuliatorius

2 funkcija: sekso žaislai moterims

Nepadori Nuotrauka: No

(2) Klientų Atsiliepimai

  1. Anonymous 2023-01-06

    Labai Gerai

  2. Anonymous 2023-01-06

    Labai Gerai

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai