Motociklo Užraktas Universalus CNC Saugumo Spynos, Stabdžių Fiksuotojo Droselio Handbar Kovos su Apsauga nuo Vagystės Saugumo Spyna Su 2 Raktais

0 ★
(0)

€6.39   €4.47

Sandėlyje
Žymos:

tabletę kovos vagystės užrakto anga, atveju 9t saugumo, dviračių 29 užraktas, riešo apsaugos, motociklo nemokamai raktas, kūdikių dviračių užraktas, kuprinė "iphone" saugumas, variklio užraktas ėriukų mohave, anglies rankenos beiou, bang kovos vagystės

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: s6895

Produkto Aprašymas

Aprašykite:

Greitai užrakinti automobilį, gryno vario lock core, pakankamai stiprus,

1,5 sekundės, siekiant apsaugoti jūsų motociklą, todėl greitai ir lengvai užrakinti savo dviratį kiekvieną kartą, ji tik trunka 5 sekundes įdiegti.Įdėti spyną ant sklendės rankena ir stabdžių svirtelę.Prietaisas gali būti užfiksuota be rakto, apsaugant automobilį nuo stumiama tolyn.

2. Tinka rankenos tarp 1-1.5 colių ir stabdžių svirčių 0.59 cm storio ir 0.51 cm pločio.Ateina su 2 keičiamais juoda tarpiklius sukurti puikiai tinka, tinka greitas montavimas ir paprastas anti-theft spynos, motoroleriai, mopedai, motociklai ir visureigiai.

3. Visiškai pasitikintys savimi ir saugūs.Mūsų unikalus dizainas pagoda užrakto mechanizmas negali būti atidarytas su standartinę užrakinti smalsauti rinkiniai.Paprasta naudoti, labai patogus, dizainas yra pakankamai stiprus ir šviesos svorio, gryno vario lock core, sunku supjaustyti pamačiau

4. Sumažinti tikimybę, kad jūsų dviratis tampa taikiniu.Šių anti-vagis ryškios spalvos spynos gali žaisti akivaizdus atgrasomąjį poveikį potencialūs vagys ieško lengvai tikslų.Mūsų motociklų spyna yra labai pastebimi, nes ji yra neriboto ant rankenos.

5. Įrengtos dvi juodos tarpinės, siekiant veiksmingai užkirsti įbrėžimų ir gali būti naudojamas rankenos spynos skirtingų modelių.Du klavišai yra įtrauktas, siekiant užtikrinti, kad yra atsarginių raktų atrakinti, kai rakto nėra.

Parametrai ir specifikacijos:

Spalva: geltona/raudona/oranžinė/žalia/juoda/mėlyna

Produkto savybės 1. Anti-rust, anti-beldžiasi, anti-smalsių

2. Inžinerijos plastiko ABS medžiaga, saugūs ir patikimi.

3. Visi vario kompiuterio užrakto cilindras

4. Keyless užraktas

5. Visą automobilį yra fiksuotas, po to, kai buvo uždaryta, savo automobilį, negali būti nustumta

6. Šiltas priminimas: juoda tarpinė užrakto įrašą, gali būti naudojami arba ne naudojama pagal dydį rankenos skirtingų modelių, ir didelis vairas gali būti pasirinktas ne.

Paketų sąrašo: vairo užraktas + tarpinė x2 + klavišą x2

Papildoma Informacija

Elemento Aukštis: 6cm

Modelio Pavadinimas: motociklų apsaugos nuo vagystės užrakto

Elemento Tipas: Apsauga Nuo Vagystės

Elemento Ilgio: 17cm

Kilmės: Žemyninė Kinija

Prekės Svoris: 0.32kg

Elemento Plotis: 6cm

Medžiagos Tipas: ABS ir metalo

(0) Klientų Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai