2023 Mini Stalo Kalendorius Kalendorius Stalinio Kalendoriaus Planavimo Lentelė Planuotojas Kasmet Darbotvarkės Organizatorius Stalas Mokyklos Raštinės Reikmenys

0 ★
(0)

€0.27   €0.17

Sandėlyje
Žymos:

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: s6531

Produkto Aprašymas

Savybės:

* Jūs gausite visiškai naujas ir aukštos kokybės mažas stalinis kalendorius!

* Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, tvirtas ir patvarus, aplinkos apsaugos, ilgas tarnavimo laikas!

* Kiekviename puslapyje 2022-2023 kalendoriaus mėnesiui galite peržiūrėti visus mėnesio planus, ne kartą ir atminkite, atostogų datos kiekvieną mėnesį.Galite naudoti 2023 kalendorius iki galo suprasti atostogų.

* Su patvarus dvigubai-vielos spiralės privalomas ir galingas formos pagalba, mūsų 2023 stalinis kalendorius yra išardomi stačiakampis su stipria konstrukcija ir dideliu patikimumu.Pasirodo puslapis 360 laipsnių kampu, todėl lengvai pradėti planuoti kitą mėnesį.

* Puikus būdas padaryti jūsų gyvenimą efektyviau ir produktyviau.Šio mėnesio veiklos kalendorius, galite pasižymėti pastabas, idėjas, posėdžius, susitikimus ir pan., siekiant pagerinti savo laiko valdymo įgūdžius.

* Į 2023 stalinio kalendoriaus tinka gražiai į namus stalas, yra mažas, neturi imtis darbo vietos, ir gali būti greitai matė, bet kur visą dieną.Tai taip pat paprasta namų papuošalas, kuris daro puiki dovana svečiams ir draugams.

Informacija:

Medžiaga: Popierius

Spalvos: Raudona, kava, violetinė, balta

Dydis :7.6*3.5*6.5 cm

Pakuotės turinys:

1Pcs aukštos kokybės mažų vestuvių kalendorius

Pastaba:

1. Tikrasis spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje dėl įvairių veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumą ir ryškumą atsižvelgiant.

2. Prašome atsižvelgti į nežymus nuokrypis rankinis matavimo duomenų.

Papildoma Informacija

Tipas: Spausdinti Kalendorius

Modelio Numeris: stalinis kalendorius

Stilius: Stalo Kalendorius

Reklamos: No

Kilmės: Žemyninė Kinija

(0) Klientų Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai