Seksualus Kostiumai Seksas, apatinis Trikotažas Nustatyti, su prisegamų kojinių Diržas Diržai Erotika Lingeries Kardas Diržai Liemenėlė Panty Apatiniai Komplektai Cosplay Kostiumas

4 ★
(1)

€36.26   €18.14

Sandėlyje
Žymos:

omn kelnaitės, kimono ta, vyrų apatinio trikotažo komplektai, demo cosplay, seksualus apatinis trikotažas vakarų, paprastas žmogus-voras kostiumas, neapibrėžta kelnės, misa tarnaitė suknelė, seksualus mados kostiumas, organizuotas apatinis trikotažas

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: s6176

Produkto Aprašymas

Savybės

Keliaraištis apatinis trikotažas nustatyti, su blakstienų nėriniai puodeliai yra gražiai seamed su troškinti krašto pridėti feminie žavesio ir padaryti sexy biustas linija, reguliuojamas spagečiai dirželiai ir kablys & eye atgal uždarymo padėti lengva nešioti

Aukštos wasited apatinis trikotažas moterims ateina su atitikimo g-string panty ir unikalus strappy cincher su mini lankas emblishment ir keliaraištis diržai, puikiai rodo jūsų ištiestos kojos " linija, seksualus ir provokuojantis (Atkreipkite dėmesį, kojinės nėra komplekte)

Nėrinių lingerie rinkiniai moterims, pagaminti iš 35 proc. poliesteris ir 65% Nnylon, unikalus puošia gėlių nėriniai puikiai rodo savo sexy kūną linijos ir pilnas pagundų

Occassion : Puikus Pasirinkimas Vestuvių Naktį, apatinis Trikotažas, Medaus, apatinis Trikotažas, Lingeie Valentino Diena, Kalėdos, apatinis Trikotažas, Miegamasis, Vonios kambarys, naktiniai drabužiai, Kasdien dėvėti, arba Kas Karšta Naktis Su Meilužio

Pakuotės Turinys: 1 x Moteriški Trikotažo Komplektas su prisegamų kojinių Diržas (kojinės nėra komplekte)

Specifikacijos

Lytis: Moteris , Panele

Spalva: Juoda

Medžiaga: Nėriniai + Nailonas

Dydis: S , M, L

Svoris: 150g

Paketų Sąrašas

1 * Moterų Apatinio Trikotažo Komplektas ( Bra + Panty) .

Dydis Vadovai

jei jūs negalite pasirinkti dydį , prašome kreiptis į pardavėją , mes galime patarti dydis tinka jums , ačiū !

Produktų Nuotraukos

Šiltas Patarimas

1. Jūs galite padaryti drop laivyba?

mes galime išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informaciją apie mus.Bet jūs turėtumėte palikti mums dėmesį, kad Prašome ne būti kvitus.Tai yra Lašas Laivybos!ir tada mes, pagal jūsų prašymą siųsti sklypo.

2. Kaip galima stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en ( Nukopijuoti į naršyklės atidaryti ).

3. Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis pirmą ,tada mes galime jums padėti ją pratęsti.Todėl jūsų sklypas yra apsaugotas Senovineplyta.lt

Mokėjimo

1.Mes priimame Paypal, sąlyginio Deponavimo, Boleto, visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney, banko pavedimu, kreditine kortele ir bet galite mokėti Senovineplyta.lt.

2. Sąlyginio deponavimo yra geriausias saugų apmokėjimą už jus.

3.Tai yra mokėjimo pagalbos centras : http://help.Senovineplyta.lt/categories_Payment.html.(Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

4. Jei jūs vis dar turite bet kokių klausimų dėl mokėjimo, nedvejodami kreipkitės į mus.

Vežimas

1. Mes atsiųsime prekės per 3-5 dienų, kai sistema patvirtina pirkėjų, mokėjimo.

2. Mes grąžinsime pirkėjų, jei pirkėjams grąžinti prekes per 15 dienų nuo pirkėjų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjai turėtų būti grąžinti laivyba, krovinių ir įsitikinkite, kad daiktai grąžinami jų originalus sąlygas.

3. Prekės yra vežamos Senovineplyta.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, pasiekti dauguma šalių per 15 iki 35 reikalas dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 60 darbo dienų.

4. Jei norite gauti elementą greičiau, susisiekite su mumis mokėti papildomų krovinių, mes galime jums pasiūlyti šias greičiau ir pigiau laivybos būdais: DHL, EMS, "Fedex".Per šių būdų, jūs galite gauti elementą maždaug per 5-7 darbo dienas.

Maloniai pranešimas: dėl customes ir oras, gal kartais ji bus atidėti šiek tiek laiko, bet mes pratęsime pristatymo laikas, skirtas jums, todėl prašome palaukti šiek tiek daugiau laiko, kantriai.

Grąžinimo & Grįžti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Senovineplyta.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Papildoma Informacija

Prekės tinkama Proga: Chrismas, ATOSTOGŲ, Helovinas, Šalis, Clud, Naktiniai drabužiai, medaus mėnesį

Specialios Paskirties: Kostiumai

Nepadori Nuotrauka: No

Temos: Karjera

Kilmės: Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas: Moteriškas apatinis trikotažas, moteriški Apatiniai, Seksualus Rinkinys Liemenėlė apatinis trikotažas Goth apatinis Trikotažas 2 VNT.

Seksualinio Pobūdžio: No

Modelio Numeris: Seksualus Kostiumai

Prekės Funkcija: prisegamų kojinių diržas, apatinio trikotažo komplektas, nėriniai bodysuit, dviejų dalių babdyoll bodysuits

Elemento Tipas: Naujovė & Specialios Paskirties-Kostiumai Ir Priedai-Chirimas Drabužiai

Elemento Medžiaga: Apatinis trikotažas Nustatyti, su prisegamų kojinių Diržai Sexy Liemenėlė Panty Underwire apatinio Trikotažo Komplektai

Prekės tinkami žmonės: MOTERIS, Lady, Moteris, miss lytis Kostiumai karšto erotika lingeries Nėrinių babydoll

Prekės Spalva: Karšto Erotika Bobydolls Moterų Sekso Panaudoti Lingeries Nustatyti, su prisegamų kojinių Diržas

Medžiaga: Šilko

Elemento Dydis: S, M, L ( Mažas, Vidurinis, Didelis, Plius Dydis ) tinka dydis, rungtynės dydis

(1) Klientų Atsiliepimai

  1. Anonymous 2022-09-28

    Gerai kokybės, nors dėvėti nėra seksualus nereiškia, kad tokių, kaip nuotraukoje nėra patrauklus

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai