"Bluetooth" Sėklidės Vibratorius Cockring Seksualus Žaislai Vyras Pora Žiedus Vyrų Skaistybės App Nuotolinio Valdymo Varpos Gaidys Žiedas Suaugusiųjų 18

4.8 ★
(5)

€32.37   €15.54

Sandėlyje
Žymos:

žaislai, dušo užuolaidos extantuon, žaislai berniukams, sėklidžių kapšelį neštuvų, Valdytojai, vyrams masturbuojantis

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: s11069

Produkto Aprašymas

"Bluetooth" Sėklidės Vibratorius Cockring Seksualus Žaislai Vyras Pora Žiedus Vyrų Skaistybės App Nuotolinio Valdymo Varpos Gaidys Žiedas Suaugusiųjų 18

Savybės: 1.APP & Nuotolinio Valdymo Tampri Varpos Žiedai, Dildo, Vibratoriai 2.3 1 Kvapo Kibinimas Prostatos Massager 3.9 Dažnius, Ilgiau, Sunkiau Stipresnę Erekciją 4.Suaugusiųjų Sekso Žaislai, Vyrų 3 1. Dizainas: Vocaling 3 1. penio žiedas "cock ring, kvapo vibe, ir prostatos massager", triple stimulas siūlo jums vieno langelio tirpalas.Sukurta su žymiais ergonomika, per skirtingus vibracijos dažnius, ir jis apsiaustas tvirtai į dešinę vietų, tik didesni ir sunkiau erekcija.Superior & Saugi Medžiaga: Vibruojantis Penio Žiedas, pagamintas iš silikono medžiagos, saugus ir patvarus naudoti.Tuo tarpu, šis cockring yra lengvai valomas su muilu ir vandeniu.Minkšti, lankstūs, šilkiniai ir patogus odos touch jausmus.Yra super minkšta ir tęsiasi pakankamai ilgai, kad tilptų bet kokio dydžio.USB Greito Įkrovimo, atsparus Vandeniui: Greita įkrovimo dėl vartotojo patogumo taip pat apsaugoti aplinką nuo švaistomi baterijas, kurios teikia su 1 valandą malonumo iš 1 val. įkrovimo.Vibruojantis Gaidys Žiedas yra atsparus vandeniui, kuris leidžia lengva valyti, ir taip pat reiškia, jūs galite imtis, varpos žiedai į vonia.App Nuotolinio Valdymo Ir 9 Vibracijų Režimai: varpos žiedas turi 9 vibracijos ritmų, kad yra galingi ir įspūdingi, užtikrina, kad jūs ir jūsų partneris mėgautis drebulys orgazmas.Laikykite telefoną ar nuotolinio valdymo ir tegul jūsų partneris mėgautis 9 skirtingų rūšių įdomus, pagal jūsų kūno.Super Quiet & Diskretiška Pakuotė: vibruojantis penio žiedas priima smart tyla technologijos sinchronizavimas variklis, kad įgaliojimai trauka ir rotacija, beveik begarsis, o naudojasi savo malonumui.Ji yra ne tik penio žiedo, bet taip pat clit massager, analinis starteris.Atsargiai dėžės, garantuojame, diskretiškas laivybos ir klientų privatumo apsaugą.Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome nedvejodami KREIPKITĖS į MUS.

❤Privatumas Garantuotas:

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums.Pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės, pakuotės be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą.

B Tik Vibratorius

Papildoma Informacija

Nepadori Nuotrauka: No

Elemento Tipas: Vibratoriai

Tipas: G-Spot

Seksualinio Pobūdžio: No

Vienetų skaičius: Vienas Vienetas

atsparus vandeniui: Taip

Galia: USB Įkrovimo

Belaidis Nuotolinio: Sekso Žaislų už Gėjus

Masturbator Vyrams: "bluetooth" vibratorius

Medžiaga: Silikono

Dydis: Anal vibrator

Kilmės: Žemyninė Kinija

Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce

Funkcija 1: vibratorius vyrams

Prekės Pavadinimas: LIKETHAT

Modelio Numeris: vibratorius vyrams

Funkcijos 2: Sekso žaisliukai Vyrams

Sertifikavimo: CE

(5) Klientų Atsiliepimai

  1. Anonymous 2022-08-01

    Aš nusipirkau, tai mano partneris, o ne blogai, bet mes tikėjosi kažko kito, gal kitoks jausmas, ypač G-spot srityje. Dar, dėl įvairių seksualinės patirties, tai smagu.

  2. Anonymous 2022-12-03

    Puikus produktas ir labai greitas pristatymas! 100% Rekomenduojama

  3. Anonymous 2022-09-16

    Puikus žaislas! Aš esu itin sužavėtas! Darbai su LoveSpouse programą, kaip ir kiti žaislai iš Ali. Labai stipri vibracija I užsisakyti daugiau!

  4. Anonymous 2022-11-21

    Veikia labai gerai, minkšta. Daugiau nei išbandykite ją. Prisijungia lengvai app, kuri yra prancūzų! Ir siurprizas, daug parinktis siūloma, kad jūs, muzikos režimas, kai vibracija yra vadinama dėl savo muzikos, tas pats su video, tai šiek tiek pridėjus, aš rekomenduoju, pristatymas trunka tik dešimt dienų.

  5. Anonymous 2022-10-11

    labai geros Kokybės.

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai