Metalo Skalbinių Ploviklio Kanistras su Samtelis,6L Skalbimo Miltelių Laikymo Dėžutė Namų, Sodybos, Skalbimo Kambarys Dekoro 18x15x23cm

0 ★
(0)

€17.96   €9.34

Sandėlyje
Žymos:

1 dėžutė undinė milteliai, travle skalbimo miltelių, , lv alma maišelį organizatorius, laikymo dėžutė specialios virtuvė, dėžės prganizaforas skalbykla, 12 gabalas prieskonių filtras, stativs skalbimo miltelių, , arbata cukraus saugojimo dėžės, dėžutė kad drabužių skalbimo, lux skalbimo milteliai

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: s1098

Produkto Aprašymas

Aprašymas:

Medžiaga:Pagaminti iš cinkuotos geležies.Milteliai dengtos yra apsaugoti nuo korozijos.Jis yra atsparus vandeniui ir anti-rust pajėgumą.Skalbimo milteliai laikymo dėžutė yra patvarus, ilgai naudoti.

Sandariai dangčiu:geras sandarinimo žiedas gali sugriežtinti dangtelis saugiai.Laikyti antspaudas.Moistureproof,mothproof ir dulkėms.Užtikrinti, skalbimo milteliai, tvarkingas ir sausas, ir turi ilgesnį tarnavimo laiką.

Nešiojamų dizainas:Dviejų pusių, rankenos bus lengva transportuoti į bet net jei yra stiprus viduje.Tai patogu paimti ir pašalinti.

Įskaitant samtelis:scoop yra patogu imti skalbimo milteliai kiekybiškai.Po naudojimo,galite įdėti į scoop dviejų pusių, rankenos.Nešiojami, praktinių ir grožio.

Puikiai tinka saugoti skalbimo milteliai, ryžių, naminių gyvūnų maistas, grūdų ir kt.Stilingas skalbimo milteliai yra tvarkingas ieško, vonios,virtuvės ir pan.

Specifikacija:

Talpa: 6L

Dydžių Lentelė:

18x15x23cm/7.09x5.91x9.06inch

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Skalbimo Miltelių Laikymo Indas su Samtelis

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Papildoma Informacija

Uždarai Konteinerių stiliai: padengti

Dydis: M

Naudoti: Prieskonių

Custom Pluoštas: No

Kilmės: Žemyninė Kinija

Funkcija: Eco-Friendly

Modelio Numeris: Skalbimo Milteliai Saugojimo Dangtelis

Tipas: Laikymo Buteliai & Stiklainiai

Medžiaga: Metalo

Prekės Pavadinimas: MagiDeal

Pakuotė: 1 vnt

Savybės: Su Dangteliu

Formos: Cilindras

(0) Klientų Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai