2022 Tamsiai Rudos TOP GUN Pilotas Odinė Striukė Vyrams Amerikos XXL Dydžio Originali Storos karvės odos Žiemą Šiltas Aviacijos Kailis 110kg Dėvėti

5 ★
(3)

€462.74   €226.75

Sandėlyje
Žymos:

en striukė, precis striukės, kohls vyrų drabužiai., pelėsių harley, įrengtas bombonešis striukė vyrams, rudenį kietas striukė moterų šiltas, neapibrėžta kelnės, jenas bombonešis striukė, manga odos striukė, fullgrain odinė striukė

Apie produktą:

Mėlyna Pilka Kaštoninės
L M S
Prekės kodas: s86179

Produkto Aprašymas

Kaip pasirinkti tinkamą dydį?

Jei jūs nežinote, kaip pasirinkti tinkamą dydį,pasakykite man savo ūgį ir svorį,mes galime padėti jums pasirinkti tinkamą dydį,ačiū!

Montavimo ir Susiuvimo ► montavimo ir mezgimas iš Maverick ' s striukė yra puikus, ir taškas, ir tinka tinkamo dydžio elegancija.Norėdami išvengti išdavimo, būtų puiku, jei jūs rasite dydžio diagramos yra pateiktas elemento puslapio.

Kodėl!Kodėl Jūs Turėtumėte Pasirinkti Top Gun Maverick Striukė Tarp Tūkstančio Kitų..!

Stiliaus didinga Top Gun Striukė ir dangaus Karaliaus oversea su savo ultimate įgūdžiai ir amžinąjį įspūdį, išvaizdą, nes jūs esate lyderis, jūsų įgulos, nei mados grupei ar jets formavimas!Žinome, kad Top Gun: Maverick 2022 yra tęsinys į Top Gun " (1986).Abiejų filmų žvaigždė Tom Cruise, kaip svarbiausia charakterio Kapitonas Pete Mitchell taip pat žinomas kaip Liberalioji.Tomas Cruise ' tikrasis vardas yra Tomas Cruise Mapother IV; jis yra pasaulinio lygio, o vienas didžiausių-mokama dalyvius į visą kino pramonė.Tomas taip pat yra žinomas už tai, kad daro dauguma jo pavojingus triukus pats.Tom Cruise Top Gun Lopas G-1 Skrydžių Bombonešis Ruda Odinė Striukė

Medžiaga ► Maverick ' s striukė yra pagaminti iš Tikros Didelės karvės odos Odos.Žmonės linkę dėvėti karvės odos odinė Striukė žiemą, nes ši Oda yra labai minkšta, lygi ir elastinga pagal dėvėti.Minkštas vidinis medvilnės žemėlapis pamušalas padeda jums pajusti šilumą ir jaukumą per žiemos.rudos spalvos, originali karvės odos išdirbtos odos, daro šią striukę ilgalaikį ir universalus.

Funkcijos ► Maverick ' s striukė ateina su patvariais ir prabangus savybių, kurios padeda išgyventi savo tikrąją tapatybę.Aukštos kokybės užtrauktuku uždarymo yra patikimas prekės ženklas, kai jis ateina į sklandų ir stumdomas užtrauktukų.Šonkaulio megzti hemline ir shearling apykaklės yra tampri, ir ji turi didelį elastingumą.Dvi kišenės juosmens yra sukurta siekiant suteikti išskirtinių paslaugų kasdieniniam naudojimui.

Siuvimo Technika ► Mūsų komanda dirba dieną ir naktį, kad galėtų suteikti jums kokybės ir universalus komplektus.Nuo projektavimo iki siuvimo ir pakavimo ir kokybės tikrinimas, kiekvienas žingsnis buvo imtasi pagal mūsų vyresniųjų techninių ir patyrusių darbuotojų pastabas.

Apsaugos ► Nereikia dažų ar plauti ši striukė kartu su kitų drabužių.Padaryti panaudoti profesinės rankas-dėl valymo Maverick ' s striukė, negalima plauti jūsų odinė striukė su vandeniu.

Apie Svorio ► dydžio, ši striukė yra S-2XL, striukė pagaminta iš sutirštės viršutinis sluoksnis karvės odos, svoris striukė yra apie 2,3 kg-2.8 kg.svoris 2XL dydžio striukė yra apie 2.8 kg.

Apie storis ► Sutirštės pirmojo sluoksnio karvės odos, storis, iš pirmo žvilgsnio, apie 1.35 mm,žr. nuotrauką.Ačiū.

Laivybos ir grįžta ►

1,Kai bus mano prekės bus vežamos?Jūsų prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.

2,Ar man reikia mokėti muito mokesčių?Pirkėjas yra atsakingas už visų mokesčių ir PVM mokesčius.

3,Kaip man pradėti grąžinti?jei norite prekės grąžinimo,prašome susisiekti su mumis ir gauti grąžos, adresas,Naujos,pakuotės prekę jos originalioje pakuotėje ir sedn jį grąžinti adresą su sekimo numerį,Prašome pranešti mums sekimo numerį, kai laivas elementą,Mes procesą galite grąžinti per 3-5 darbo dienas, kai tik gausime prekę.Ačiū!

Papildoma Informacija

CN: Zhejiang

Dydis: Europe Size

Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas: Odinis & Suede

Apykaklės: Turn-žemyn Apykaklės

Taikoma scena: Prekybos

Apdaila: Appliques, Užtrauktukų, Kišenės

Uždaryti Tipas: užtrauktukas

Rankovės Ilgis(cm): Pilnas

Storis: Storas (Žiemos)

Taikoma Sezonas: Žiemos

Kilmės: Žemyninė Kinija

Medžiaga: Karvės Oda

Prekės Pavadinimas: MAXMACCONE

Modelio Numeris: MAX-TOP5

Lytis: VYRAI

Tipas: LAISVAS

Nuimamas Dalis: Apykaklės Nuimamas

Stilius: Karinės

Drabužių Ilgis: Reguliariai

Modelio Tipas: Anglų elementai

Pamušalas: Poliesteris

Spalva: ruda, Juoda

Kilmės Vieta: Kinija (Žemyninė)

Su gobtuvu: No

(3) Klientų Atsiliepimai

  1. Anonymous 2022-08-22

    viskas gerai,

  2. Anonymous 2022-08-30

    Po bendravimo su pardavimo paslaugų striukė atėjo puikiai montavimo dydis (vienas dydis didesnis nei Europos dydžio). Striukė yra labai gerai padaryta, esu labai patenkintas. Pristatymas buvo 5 savaites, tai įstrigo muitinės o, taigi nėra gedimas parduotuvė. DĖKOJU JUMS už puikiai striukė.

  3. Anonymous 2022-12-12

    Labai labai goooood~~~!!! Esu tikrai patenkintas.

Pridėti atsiliepimą

Susiję produktai